Mike Plak Bruszewski Michal, 9400 Ninove, Botermelkstraat 31, gsm 0491/86.95.69, BTW BE0843.410.743   

OFFERTE


foto1

MACHINALE BEPLEISTERING

vindt nog steeds meer volgelingen. Als u in plan bent om een grote oppervlakte te bepleisteren is machinale bepleistering het beste keuze. Vanuit onderzoeken blijkt dat de werkuren drie keer minder bedragen in vergelijking met de standaard methode. Dit kan de arbeidskosten zelfs over 40 % verlagen (voor grote oppervlakten).

In onze offerte kunt u vinden machinale pleisterwerken van het gips die tegenwoordig een echte carriere doen alsook het pleister gemaakt van cement en kalk.

foto2

HANDMATIG BEPLEISTERING

zeer nuttig bij kleine oppervlakten en moeilijk bereikbare plaatsen. Dit pleister verschilt zich niet in vergelijk met het machinaal pleister qua kwaliteit. Het enige verschil is de methode hoe de materiaal wordt aangebracht.

foto3

Naar keuze pleisterwerken van het gips alsook het pleister gemaakt van cement en kalk.

BUITENISOALTIE WERKEN


foto4

Gevelwerken

isolatiesysteem is een van het belangrijkste elementen van het gebouw. Van de juiste keuze en de goede uitvoering die onze firma garandeert, hangt af niet allen duurzaamheid van gevelbekleding maar ook wooncomfort. Dankzij correct aangebrachte gevelisolatie kunt u besparen zelfs tot 40 % van de verwarming kosten. Voor buiten isolatie gebruiken wij (naadloos) ETICS systeem (genoemd: thermisch buitengevelisolatiesysteem) welke bestaat uit:
 • het vastmaken van de isolatieplaten aan de ondergrond met de lijm of kleefmortel,
 • het bepleisteren van isolatieplaten met wapeningslaag. Hierin wordt het wapeningsnet van glasvezels ingewerkt.
 • het aanbrengen van de dunne afwerklaag van het pleister.
Voordelen van deze methode zijn o.a.:
 • het verhoging van de muur isolatie en het verwijderen van thermische bruggen.
 • de volledige renovatie van de gevel.
 • het lage gewicht van de bekleding die geen invloed op de structuur van het gebouw heeft.
MIKE PLAK beschikt over twee structuur soorten van het pleister:

korrelpleister geeft het effect van klonten. Wordt verkregen afhankelijk van de dikte en grootte van korrels. Er zijn verschillende korrels maten van het pleister.

foto5

Granol is een eenvormig sierpleister met ovale korrels van dezelfde diameter. Dit geeft het effect van een netwerk van groeven denken aan schorskevers.

foto6

Naar keuze 4 soorten van buitenpleisters:

Minerale pleisters onderscheiden zich met hoge duurzaamheid en een goede hechting. Minpunten van deze pleisters zijn zeer slechte bestand tegen vuil of beschadiging.

Acryl pleisters zijn zeer flexibel en worden gekenmerkt door een lage waterabsorptie. Ze zijn bestending tegen de vernietigende invloed van het weer, beschadigingen en vuil.

Silicaat pleisters zijn het meest bestendig tegen weersomstandigheden.

Siliconen pleisters: hun het belangrijkste kenmerk is de zelfreinigende functie. Ze zijn zeer bestendig tegen mechanische beschadigingen, vervuiling en weersomstandigheden. Ze worden gekenmerkt door een natuurlijke weerstand tegen de groei van algen.

BINNEN ISOLATIEWERKEN


Dak isolatie: voor dak isolatie wordt gebruikt de minerale wol gemakt van glas vezels (het beste isolatie materiaal). De minerale wol beschikt over zeer goede isolatievermogen, biedt een hoge waterdampdoorlaatbaarheid aan en een laag gewicht. Bovendien ze is onbrandbaar.

Onder thermo isolatie is de kunstof folie geplaatst om waterdampdoorlaatbaarheid te beperken en beschermen de minerale wol tegen vocht.

Goede zolderisolatie is echt belangrijk omdat via de zolder de warmteverlies van 10 tot 25% is. De vezelstructuur van de minerale wol heeft uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. foto7

ARTISTIEKE EN DECORATIEVE PLEISTERS


In de offerte van MIKE PLAK vindt u ook een brede gamma van artistieke en decoratieve pleisters die in laatste jaren heel populair worden. Ze worden gekenmerkt door een onbeperkte aantal combinaties in interieur design.

mozaiek pleisters - vaak steentjes genoemd. Dit zijn dunne sierpleister. Hierbij als bindmiddel wordt de hars gebruikt. In vergelijking met andere sierpleisters mozaiek is meer flexibel en bestendig tegen mechanische beschadigingen. Perfect voor het afwerken van het gevel.

foto8

travertijn - sierbedekking die de natuurlijke steen nabootst. Ideaal voor het afwerken van gangen, livings en trappenhuizen.

foto9

Stucco een type van het decoratieve kalksteen pleister of acryl-kalk pleister. Het is een exclusieve sierbedekking. De eind effect doet denken aan oude antieke technieken. De grootste eigenschap van dit pleister is de extreem hoge glans van de afgewerkte oppervlakte. Stucco maakt een beschermende laag die schrobbaar en wasbaar met water met detergenten is. Stucco imiteert het marmer dat duurder en moeilijker voor bewerking is.

foto10

PLYTY KARTONOWO - GIPSOWE/ SUFITY PODWIESZANE


Gipskartonplaten zijn gemaakt van gemodificeerde gips dat aan beide zijden voorzien is van karton. Karton wordt meestal gemaakt van recyclagepapier. Gips is afgeleid van natuurlijke bronnen of van bedrijven die rookgas ontzwavelen.

foto11

Met behulp van gipsplaten kan maken: wand-en plafondbekleding, scheidingswanden, gordijn, verlaagde plafonds of bv. zolder bewoonbaar maken. Dit zijn lichtgewicht plafonds, gemonteerd op een enkele of dubbele constructie. In algemeen gipskartonplaten hangen op enige afstand van het plafond. Verlaagde plafonds zijn gemonteerd aan het plafond (of dak truss) met hangers.

foto12

Verlaagde plafonds worden gekenmerkt door:
 • snelle montage van pre-en-klare ontwerp.
 • verstelbare afstand van het plafond.
 • de mogelijkheid om isolatiematerialen te plaatsen.
 • een hoge brandveiligheid - verhoogde brandweerstand.
 • de mogelijkheid van het installeren van verlichting en ventilatie-openingen.
 • vrije ruimte op kabels en doorvoerbuizen.

OVER ONS | OFFERTE | GALERIJ | CONTACT

Projekt i wykonanie Dariodesign.

Copyright@2012 MIKE PLAK. All Rights Reserved.